Statistik template download

For at hente regnearket til synliggørelse af kundens udbytte (som jeg omtaler på LinkedIn i indlægget og den uddybende artikel af 20.11.2020) skal der IKKE først indtastes hverken navn, e-mail – eller andet.

Der indsamles ikke oplysninger med henblik på en kommende markedsføring herfra.

Regnearket er implementeret i Microsoft Excel 2010.

Regnearket er naturligvis virusscannet før placering her på siden – det er sket med sikkerhedssoftwaren “Norton 360”.

At hente, brug/ændring af regnearket er på eget ansvar; det er vist et helt almindeligt regneark uden virus, Corona/Covid-19 eller andet ubehageligt.

Ved copy-paste af søjletabeller i regnearket kræver det en basal viden om valg af dataområdet (der hvor tal til søjlerne kommer fra) i Excel 2010 søjlediagrammer.

Ved kopiering af et søjlediagram forbliver dataområdet åbenbart det samme som der, hvor der kopieres fra.

Det kan kræve et skifte af dataområde; om nødvendigt er et selvstudium på området nogenlunde hurtigt gjort. Der er et overordnet hint i regnearket.

Regnearket har en lidt stor størrelse i forhold til indhold. Som jeg nævner i artiklen på LinkedIn, så er et alternativ til Excel nok noget, der bør kigges nærmere på.

Regnearket er lavet på en 27″ skærm med en 1920 x 1080 opløsning. Jeg er i et enkelt tilfælde blevet gjort opmærksom på, at regnearket kan virke for stort på en 24″ skærm – men det kan måske skyldes skærmopløsningen eller, at teknik-julenissen bare driller.

Jeg håber, at værktøjet kan inspirere i en sammenhæng eller to med hensyn til synliggørelse af kundens udbytte.

You cannot copy content of this page