Om Claus Otto Hilleke

Siden 2006 har jeg som selvstændig momsregistreret account manager hjulpet B2B-virksomheder med at få flere kunder – og med at fastholde, vedligeholde og “genoplive” de virksomheder, som er i mine kunders salgspipeline.

Jeg er oprindeligt uddannet softwareingeniør – men har vist bare et eller andet fornufts-/lystbetonet gen for at agere som ekstern account manager inden for forskellige B2B-brancher. Det gen kan aflæses i min konsulentvirksomheds historik siden 2006.

Jeg tør godt sige, at jeg er ret erfaren udi det at agere fra hjemmekontor. Jeg stortrives med det. Opgaver løses dog bestemt også ude hos mine kunder, når der er behov for det.

Herudover er det altid en stor inspiration, at besøge virksomheder for at præsentere mine kunder – at høre om virksomhedernes dagligdag og deres behov.

You cannot copy content of this page